YOZGAT / MERKEZ - 75.Yıl Dr.Müzeyyen Çokdeğerli İlkokulu

Ock

Bakanlığımızın talimatı ile uygulanan Dönem Sonu Faaliyetleri, okulumuz öğretmenlerinin desteği ile eğlenceli bir şekilde devam ediyor.

Emeğini esirgemeyen tüm öğretmenlerimize okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Dede Korkut Hikayelerinden Hareketle Yeni Hikaye Yazma Yarışması kapsamında okul genelinde dereceye giren öğrencilerimiz komisyon Üyelerimiz Gamze AÇIKGÖZ, Niyazi DAŞTAN, Memiş TAŞKOPARAN,Mualla ÖZKAN ve Olcay ÇİMEN tarafından belirlendi.

Öğrencilerimiz komisyon karşısında birbirinden güzel hikayelerini öz güvenli bir şekilde okutular.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ederiz.
@yozgat_il_mem
@tcmeb

Ock

Okulumuzda yapılan Hitabet Oyunları, Mesleki Tecrübe Söyleşileri ve diğer etkinlikleri özenle ve titizlikle uygulayan tüm öğretmenlerimize okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Ock

VEREM FARKINDALIK HAFTASI PROGRAMI YAPILDI.
Verem Farkındalık Haftası hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla 2.Sınıf öğretmenlerimiz program hazırladılar.

Programda Verem ile ilgili yazılar ve şiirler okundu. Program bitiminde şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Programı hazırlayan ve sunan öğretmenlerimiz İlknur ERTAÇ, Olcay ÇİMEN ve Gülnihal Eynihan AKTAŞ 'a okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Ock

ÖĞRENCİLERİMİZİN YÜZME YARIŞMASINDAN MADALYALAR İLE DÖNDÜLER.

Öğrencilerimiz Yozgat İl Geneli Yüzme Yarış masında madalyalar ile dönerek okulumuza  büyük bir gurur yaşattılar.

Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz, başarılarının devamını dileriz.

Ock

DEDE KORKUT HİKAYELERİ PANOMUZ HAZIRLANDI.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Dede Korkut Hikayeleri panomuzu öğrencilerimizin yararlanması için hazırladık.

Panomuzu hazırlayan komisyon üyesi öğretmenlerimiz Memiş TAŞKOPARAN, Mualla ÖZKAN ve Olcay ÇİMEN 'e okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Ock

4.Sınıf Öğretmenimiz Mualla ÖZKAN, dönem sonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle "SİNEMA ETKİNLİĞİ" düzenledi.

Öğrencilerimizin ilgisini çeken bu güzel etkinlik için öğretmenimize okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Ock

4.Sınıf Öğretmenimiz Mualla ÖZKAN öğrencilerimize "Deney Yapmak İstiyorum " etkinliği düzenledi. Öğrencilerimiz hazırladığı deneyleri arkadaşlarına sundular.

Öğretmenimiz Mualla ÖZKAN ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

DENEYLERLE ÖĞRENİYORUM ETKİNLİĞİ BEĞENİ TOPLADI.

3 / C Sınıfı Öğretmenimiz Memiş TAŞKOPARAN Fen Bilimleri dersinde velimiz Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Yusuf SERT'i okulumuza davet etti. Yusuf SERT hocamızın Fen Laboratuvarımızda yaptığı deneyleri öğrencilerimiz ilgi ve beğeni ile izlediler, deneylere katıldılar.

Bu güzel deneyler için Yusuf SERT hocamıza öğrencilerimiz ve okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Hikaye Yazma Yarışması kapsamında okulumuz genelinde dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Dereceye Giren Öğrencilerimiz:

1-Zeynep TARİKÇİ

2-Enes ÇALIŞKAN

3-Nisa Nur GÜLER

Öğrencilerimizn öğretmenleri Duran İNCİ , Memiş TAŞKOPARAN ve Mualla ÖZKAN'A desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

OKUL GAZETESİ 15 TEMMUZ ÖZEL SAYISIMIZ YAYINLANDI

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI TÖRENLERLE KUTLADIK.ÖĞRENCİLERİMİZLE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZÜ MAKAMINDA ZİYARET ETTİK. MAKAM KOLTUĞUNA OTURAN ÖĞRENCİLERİMİZ EĞİTİM HAKKINDA FİKİRLERİNİ SÖYLEDİLER.DOĞUM GÜNÜ 23 NİSAN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE EVLERİNDE  SÜRPRİZ DOĞUMGÜNÜ KUTLAMALARI YAPTIK

OKULUMUZDAN BÜYÜK BİR BAŞARI DAHA